Ara

Çocuk Kulübü Yoga Öğretmenimiz   Yasemiz, "Kuş Gözlemi " konulu hikayeli yoga etkinliğimizi yaparlarken...

Ara

Lezzetli Kitaplarım  Pojesinde  bugün; Ali Dayı Çocuk Kütüphanesini ziyaret ettik. Kütüphane kuralları, üyelik ve kitapları nasıl kullanmalıyız konusunda bilgilendik.

Ara

KASIM  2022 E-BÜLTENİMİZ İÇİN BAĞLANTIYA TIKLAYINIZ.

Kas

Okul Müdürümüz Fatma BALIKCI ve Okul Danışman Akademisyenimiz Nihan FEYMAN GÖK' ün  yürütücülüğünü yaptığı, Ankara MEM Geliştir, Uygula Paylaş Projesi  kapsamında "Lezzetli Kitaplar  Eğitim Programının  5 Yaş  Çocuklarının Okur Yazarlık Sevgisi Üzerine Etkisi" konulu araştırma projesi kapsamında  Barış sınıfı Öğretmeni Banu ÖZKUL ve çocuklarımız  Rebecca Cobb' un  "Tuhaf Bir Gün" kitabını online sipariş etti. Çocuklarımız sabırsızlıkla  kargodan gelecek kitabı beklemeye başladılar.

Kas

Ata'mızın aramızdan ayrılışının 84. yılında okulumuz öğrenci,öğretmen ve personelleri ile Ata'mızı saygı ve minnetle  andık.  Saat 09:05 geçe siren sesi ile saygı duruşunda durup, ardından İstiklal Marşımızı okuduk.Bayrağımızı yarıya indirerek, Sabahcı ve Öğlenci öğrencilerimizle anma törenimizi gerçekleştirdik.

Kas

Çankaya Kaymakamlığı ev sahipliğinde; Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Rehberlik Araştırma Merkezi ve YEDAM  işbirliğinde hazırlanan ve okulumuz koordinatörlüğünde yürütülecek "Bağlı Aile Mutlu Çocuk" Projesinin tanıtım toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK başkanlığında okulumuzda yapıldı.

Kas

Okul Müdürümüz Fatma BALIKCI ve Okul Danışman Akademisyenimiz Nihan FEYMAN GÖK'ün  yürütücülüğünü yaptığı, Ankara MEM "Geliştir, Uygula, Paylaş" Projesi kapsamında "Lezzetli Kitaplar Eğitim Programının 5 Yaş Çocuklarının Okuryazarlık Sevgisi Üzerine Etkisi" konulu araştırma projesinin  eğitim planı hazırlık çalışması Okul Müdürümüz Fatma BALIKCI tarafından, Nezih Sayan Anaokulu ve Şaziye Tekışık Anaokulu öğretmenlerinin katılımı  ile gerçekleştirildi.

Kas

Öğretmenlerimiz Emine ÇAKIR ve Hatice Cemre BAŞ tarafından hazırlanan Eylül-Ekim 2022 E-Bültenimiz yayında.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını okulumuzda coşku ile kutladık.

Ekm

14.10.2022 Tarihinde Okulumuz sabahçı öğrencilerine 11:30' da,öğlenci öğrencilerimize ise saat 13:30 'da  "Ali Babanın Çifliği" tiyarosunu keyifle izledik.

Eyl

14 Eylül Çarşamba Günü sabahçı ve öğlenci gruplarımızla okul bahçemizde   "Okuluna Hoş geldin Şenliği"  kapsamında eğlendik.

Eyl

Sabırsızlıkla beklediğimiz evlatlarımızı yetiştiren anne ve babalarımızla tanıştık.

Ağu

2021-2022 Eğitim- Öğretim Yılında Okulumuzda  iki ayrı e-twinning projesi yürütülmüştür. "Çevre Dedektifleri" projesi  Elif İNAN, Hava ÜREMLİ, Elif  Özgül BAĞDATLI ve Ayşe TAŞ tarafından başarı ile yürütülmüş Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazanmışlardır.

"Eat Right, Stay Healthy" isimli e-twining projemiz ise; Serpil GÜZ ve Kadriye ATABEY  öğretmen tarafından başarı ile yürütülerek, Uluslararası Kalite Etiketi  belgesi almışlardır.

Haz

Okulumuz 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı  13. Dönem mezuniyet törenimiz 15.06.2022 tarihinde saat 18:00 de başlamıştır. Törende Mezun öğrencilerimize veda konuşması yapan Kadriye ATABEY'in ardından Okul Müdürümüz Fatma BALIKCI günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Öğrencilerimizin slogan ve afişleriyle geçit töreninin ardından, mezun olacak sınıflarımızın gösterileriyle program son bulmuştur. Bayrak-Flama  devir teslim töreninde duygulu anlar yaşandı. Mezuniyet andımız okunurken coşku ile kepleri fırlatıp, mezuniyet coşkusu yaşandı.

Haz

Okulumuzun 13. Dönem mezun  öğrencileri ile ATAMIZIN huzurundaydık.