Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yılını sevgili öğrencilerimiz, Saygıdeğer velilerimiz ve çok değerli  öğretmen ve personelimizle birlikte coşkuyla kutladık. Öncelikle Bu bayramı çocuklarımıza hediye eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK , silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşunda duruldu ve ardından İstiklal Marşı okundu. Okul Müdürümüz Sayın Sakine  KAYA'nın açış konuşması ve çocuklarımızın birbirinden güzel gösterileri ile programımız son buldu. Programı hazırlayan tüm öğretmenlerimize ve  Programı sunan öğretmenimiz Emek SARIGEDİK 'e de teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sağlığı Projemiz kapsamında  Çankaya Sağlıklı Hayat Merkezi  Diş Hekimlerimizden  Özge GÜRBÜZ ve  Evren PEHLİVAN, öğrencilerimize sağlıklı dişler ve diş fırçalama teknikleri hakkında bilgi verdiler. Kendilerine teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz dikkatle dinleyip sorularının cevaplarını alarak eğitimi tamamladılar.

Nis

Mehmet Meto Anaokulu İdaresi, Öğretmenleri ve Personeli  olarak Değerli öğrenci ve siz Sevgili Velilerimizin  Ramazan Bayramınızı  kutluyoruz. İyi Tatiller Dileriz.

15 Nisan 2024 tarihinde Görüşmek Üzere ....

Sevgili Öğrencilerimiz için ; Bakanlığımızın hazırlamış olduğu Ara Tatil Etkinlik Takvimimizi incelemenizi ve çocuklarınızla kaliteli zaman geçirerek ,güzel bir tatil geçirmenizi diliyoruz.

Nis

Okulumuzun Dostluk ve Sevgi  sınıfı öğrencileri ile farklılıklara saygı kapsamında Özel Eğitim Okulunu ziyaret ederek oradaki öğrencilerle beraber  etkinlik yaptılar. Hazırladıkları kartları hediye ettiler.

Nis

Barış sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Banu ÖZKUL rehberliğinde dijital hayvanat bahçesine gittiler.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü  Erken Çocukluk Eğitimi Daire Başkanlığı'nın  Hazırlamış olduğu Mart Bülteni

"Okul Öncesi Dönem Çocuklarda Davranış Problemleri  ve Çözüm Önerileri "

Mrt

Okul mudurümuz Sakine Kayanin kuruculugunu yaptigi "Okulda iyilik Hikayeleri"etwinning projesi kapsaminda ögrencilerimiz Dünya su gününde suyun korunmasi farkindalk olusturma etkinligi kapsaminda Anitkabir ziyareti yaparak ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e söz verdiler farkindalik olusturdular. Proje kapsaminda Dogayi koruma çevre temizligi ve dogada vakit geçirme doganin insanlar için onemini anlama etkinligi kapsaminda hayvanlari gozlemleyip kuslari beslediler iyilik hikayelerine yenilerini eklediler.

Mrt

Okul Müdürümüz Sakine KAYA' nın okulda iyilik hikayeleri projesi kapsamında , Mehmet Meto anaokulu öğrenci, öğretmen,veli ve personeli ile birlikte Mehmet Meto Hatıra  Ormanı oluşturuldu. Ağaç dikerek doğaya iyilik yaparak bir iyilik hikayesi daha yazıldı.

Mrt

Okul Müdürümüz Sakine KAYA'nın  kuruculuğunu yaptığı "Okulda iyilik Hikayeleri" e twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz okulda sevgi zinciri oluşturarak ,her iyiliğin altında sevgi yatar mesajı verdiler. İyilik konulu hikaye okunarak üzerine konuşulup farkındalık kazandılar. Ortak çalışma olarak iyilik ve yardımlaşma konulu sanat etkinliği yapıp ,etkinlikteki iyilik temalı resmi boyadılar. Öğrencilerimiz okuldaki  diğer arkadaş ve öğretmenlerine  şarkılar söyleyerek, onları neşelendirip mutlu ettiler.  Ramazan ayını neşeyle Ramazan fenerlerini alıp  diğer sınıf arkadaşları ve öğretmenlerinin Ramazan ayını kutladılar.

Mrt

Okul müdürümüz Sakine Kaya’nın kuruculuğunu yaptığı “Okulda iyilik hikayeleri” e twinning projesi kapsamında öğrencilerimiz 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle annelerine kartlar ve sınıftaki kız arkadaşlarına küçük hediyeler hazırlayıp verdiler. Ayrıca iyilik hikayelerine yenilerini ekleyerek oyuncaklarıyla oynadıktan sonra sınıflarını ve oyuncaklarını toplayarak sorumluluklarını yerine getirip öğretmenlerine ve kendilerine iyilik yapmanın mutluluğunu yaşadılar.

Şbt

KINDNESS STORİES AT SCHOOL (OKULDA İYİLİK HİKAYELERİ)  PROJE YÜRÜTÜLEN ORTAKLARIMIZLA WEBİNAR GÖRÜŞMESİ YAPILDI. ARDINDAN  "İYİLİK" TEMALI ÖDÜLLÜ ANİMASYON İZLETİLİP KONU HAKKINDA ÇOCUKLARIN FİKİRLERİ ALINDI.

Şbt

Okul Müdürü Sakine KAYA'nın yürüttiğü Kindness Stories at School  projesi kapsamında gülümseme zinciri oluşturuldu.

Şbt

Okul Müdürümüz Sakine KAYA'nın  yürüttüğü "okulda iyilik hareketleri"  e twinning projesinde ,Okul Müdürü Sakine Kaya ve öğrencilerimizin tasarladığı logo, Avrupa ve Türkiye okullarının katıldığı oylama sonucu en yüksek oyu alarak proje logosu olarak  kullanılmaya layık görüldü. Proje çalışmaları ttüm hızıyla iyilik  çalışmları ile  devam etmektedir.

Şbt

Barış  ve Mutluluk sınıfı öğrencileri MTA Şehit  Cuma Dağ Tabiat Tarih Müzesini ziyaret ettiler.